Remedieri defectiuni


Echipa noastra este pregatita sa vina in ajutorul dumneavoastra pentru : remediere probleme de electricitate, remediere probleme electrice, remedieri defectiuni electrice sau orice alt tip de interventii electrice. Va punem la dispozitie o echipa de electricieni cu o bogata activitate in remedieri defectiuni electrice, capabili sa rezolve orice problema la instalatia electrica din interiorul imobilului dumneavoastra.

Inlocuirea circuitelor


Producerea, transportul şi distributia energiei electromagnetice, precum şi convertirea acesteia în alte forme de energie (mecanică, termică) se realizează cu ajutorul circuitelor electrice. Se numeşte circuit , un ansamblu de generatoare si receptoare cu legătură conductoare între ele.

Adaugarea de circuite noi


In echipa noastra veti gasi electricieni profesionisti, pregatiti pentru interventii electrice de orice tip care pot aparea in casa pe circuitele de la contoar spre consumatori. Va putem ajuta cu o gama larga de reparatii la instalatia electrica, inclusiv cu adaugarea de circuite noi.

Schimbarea tabloului electric

Tablurile electrice de tipul celor cu siguranțe fuzibile nu mai pot oferi în prezent siguranță în exploatare din numeroase motive. Pentru sporirea siguranței, tablourile de siguranțe vechi se pot schimba cu unele noi. În același tablou modular se pot instala diferite alte sisteme utile.

Schimbarea prizelor si intrerupatoarelor


Oamenii apreciaza foarte mult o iluminare buna a incaperilor, iar pentru aceasta avem nevoie de montarea profesionala a intrerupatoarelor. Aceste lucrari le poate face doar un electrician competent.Intrerupatoare electrice sunt diferite simple si complexe, si respectiv de modul in care dorim sa le montam, ele pot fi la vedere, ingropate sau chiar montate pe contorul electric. In ultimul timp se practica instalarea intrerupatoarelor inteligente deoarece ele permit de a aprinde si stinge lumina treptat astfel oferind confortul maxim dumneavoastra.

Curenti slabi (TV, internet, camere de supraveghere, alarme)


Cand iti construiesti o casa noua, pe langa o gramada de detalii de structura, trebuie sa ai foarte clara si schema cablurilor. Pe langa cablurile electrice, prin peretii casei mai avem si cablurile de curenti slabi, generic denumite de tv, telefon si date. Pentru transportul semnalului tv se foloseste cablu coaxial. Pentru telefonie este suficient un cablu cu 2 fire insa se poate pune si cablu ethernet. Pentru cablul de date, ethernet, se foloseste cablu cu 8 fire. Toate cablurile trebuie sa fie de calitate, ecranate, sa nu fie influentat de diverse campuri electrice.

Montare corpuri de iluminat


Oamenii apreciaza foarte mult o iluminare buna a incaperilor, iar pentru aceasta avem nevoie de montarea profesionala a corpurilor de iluminat. Montarea corpurilor de iluminat constituie operatia prin care se finalizeaza executia instalatiei electrice interioare. Montarea corpurilor de iluminat sunt obiecte de instalatii electrice, prin care se asigura o iluminare corespunzatoare incaperii.

Reparatii coloane de apa


Tevile vechi si ruginite reprezinta sursa principala in aparitia problemelor la instalatia dumneavoastra .Fie ca este vorba despre instalatia de apa rece sau calda, de instalatia de termoficare sau cea de scurgere pe baie sau bucatarie, semnalele pe care le transmite o instalatie invechita sunt - apa cu rugina, maronie sau galbuie la robinet, gust ciudat al apei, tevi, conducte care curg, presiune scazuta a apei, schimbare rapida a temperaturii apei, pete de rugina pe rufele spalate, infundarea periodica a coloanei de scurgere. Firma noastra de instalatii executa reparatii la coloane de apa rece si apa calda, si multe altele.

Racordari la coloane


Coloanele se monteaza in continuarea conductei colectoare. In cazul in care coloanele se executa concomitent cu conducta colectoare, montarea fiecarei coloane se incepe de la subsol, de la ultima ramificatie amplasata sub planseul de deasupra subsolului. Sub nivelul la care se va monta aceasta ramificatie se fixeaza in perete o consola scurta de lemn, care va sustine provizoriu greutatea coloanei respective. De la aceasta consola se va incepe montarea in sus a tuburilor si a pieselor de legatura.

Robineti de trecere


Montajul robinetilor de trecere la instalatia sanitara trebuie realizat in cele mai bune conditii, indiferent daca locuiesti la bloc sau la casa. Montajul te va feri astfel de inundatii si scapari de presiune in cazul instalatiilor pe gaz. Robinetii de trecere sunt utili la instalatiile interioare sau exterioare prin care trec gazul, apa rece sau calda, de la coloana principala la cea secundara. O firma specializata pe instalatii sanitare iti va oferi consultanta in alegerea si montajul robinetilor de trecere, dar si calitatea unui produs cat mai bun si potrivit. Serviciile iti sunt oferite de un specialist cu pregatire tehnica.

Robineti coltari de legatura


Inlocuirea si instalarea tuturor tipurilor de robineti; curatarea si fixarea tevilor pentru robineti de trecere, robineti coltari de legatura, lavoare, montaj WC-uri, bideuri, sifoane

Montaje de lavoare, wc-uri, bideuri, sifoane, pardoseala


Va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii sanitare, cu experienta in domeniul instalatiilor atat pentru montaj-executie lucrare cat si pentru indrumare si proiectare a acestora. Montajele instalatiilor sanitare se efectueaza la cerere pentru spatii mici sau dupa proiectul existent pentru constructii mari.

Reamenajare completa bai si bucatarii


Amenajarea sau renovarea unei locuinte reprezinta de cele mai multe ori o provocare,un proces care necesita informare si selectare.De aceea specialistii nostri sunt cei care va pot da o mana de ajutor sau pot fi langa dumneavoastra inca de la inceput cu consultanta si cele mai bune sfaturi pentru a alege materialele ideale si a obtine rezultatele dorite.Va ajutam sa construiti casa visurilor dumneavoastra cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu experienta in domeniul amenajarilor interioare.

Inlocuirea tevilor termice


Majoritatea coloanelor deteriorate pot fi identificate cu usurinta si comporta solutii multiple de remediere. Exista insa o categorie de probleme cu caracter insidios, care sunt detectate in ultimul moment sau cand deja este prea tarziu. Exemplara pentru aceasta categorie este avarierea coloanelor de incalzire. Realizate din tevi metalice, acestea au atins un grad de imbatranire avansat, care genereaza riscuri mari. Pentru remedierea acestei probleme, solutia ideala ar fi inlocuirea tevilor termice.

Montarea caloriferelor


Materialele folosite pentru instalarea caloriferelor se vor procura la dimensiunile corespunzătoare. Înainte de achiziționarea lor, trebuie să faceți măsurătorile, să respectați planul pentru încălzire și să nu uitați de calitate! Iată care sunt propunerile noastre în privința materialelor utilizate pentru montarea caloriferelor. Regula generală spune că este nevoie de sfatul și ajutorul unui specialist. El va spune exact de ce cantități din fiecare material este nevoie, de câți metri de țevi este nevoie, de câte calorifere șamd.

Montarea centralei


Instalarea centralelor trebuie facuta numai de catre un specialist autorizat. Acesta este direct raspunzator de corectitudinea instalarii precum si de prima punere în functiune. La instalare trebuiesc avute în vedere normativele in vigoare

Incalzire pardoseala


Compania dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala , experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente . Suntem un colectiv tanar , generator de idei costructive , aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora . Acest lucru este posibil gratie calificarii , ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti.